VAŠA KONTAKT OSOBA

Viši stručni savjetnik
Vedran Huđek


Dodatne usluge

Sadnice iz naše ponude prilagođene su našim temperaturama. Njihova najveća prednost osim brzog rasta je i topornost na vrlo niske i vrlo visoke temperature (podnose od -20 do 40`C). Isto tako, ukoliko se temperatura na nekoliko dana spusti i ispod -25`C, sadnice će preživjeti. 
Svrha i namjena uzgoja paulovnije iz naših sadnica (Hibrid 9501 i ShanTong) je proizvodnja drvne građe i biomase, stoga ovu vrstu paulovnije odlikuje izuzetno brzi rast.

Kako smo i naveli, sadnice su uzgojene iz najkvalitetnije sjemene, te kako bi se postotak genetske varijecije smanjio na najniže mogući nivo, svaka sadnica je pažljivo selektirana, te su u danji razvoj stavljene samo sadnice izuzetne kvalitete. Ovaj način uzgoja je mukotrpan i dugotrajan, ali to je jedini ispravan put kako bi proizveli najkvalitetnije sadnice za trenutno zahtjevno tržište.  Gore navedene sorte posjeduju osobine sorti tomentose i forunei, te su kao takve prilagođene za naše podneblje, jer na taj način uzimaju po najbolje osobine navedenih sorti. 

Naša je tvrtka u potpunosti posvećena uzgoju paulovnije, a samim time posjedujemo sve potrebno dozvole za uzgoj i plasman sadnica paulovnije na tržite, što također pokazuje iznimnu kvalitetu sadnica, te iznimno dobar rad oko uzgoja sadnica paulovnije.
Jedan od dokumenata koji je vrlo bitan u ovom poslu je rješenje Ministarstva zaštite okoliša i prirode, koje nam je izdalo navedeno Ministarstvo za uzgoj i plasman sadnica paulovnije na tržište Republike Hrvatske. 

MOGUĆNOST SADNJE PO PRINCIPU "KLJUČ U RUKE"


Našim potencijalnim kupcima maksimalno izlazimo u susret, te nam je zadovoljstvo kupca cilj našeg poslovanja. Samim time, po prvi puta na tržištu ponudili smo Vam i princip sadnje "ključ u ruke".
Ukoliko želite zasaditi paulovnije, npr. imate podosta zapuštenog zemljišta, te biste to voljeli pretvoriti u potencijalnu zaradu, a niste najbolje upoznati sa sadnjom paulovnije ili nemate vremena, a što je još veći slučaj da nemate strojeve za pripremu i obradu tla, tada Vam izlazimo u susret. 


Nudimo Vam mogućnost da kompletnu uslugu sadnje paulovnije (većih ili manjih čestica) odradimo za Vas. Isto tako, prilikom sadnje ponudit ćemo Vam mnoge savjete, te Vas detaljno uputiti kako da svoju plantažu paulovnije legalizirate, tj. kako da prijavite potrebnim insitucijama, kako kasnije ne bi imali probleme sa susjedima ili možebitnom inspekcijom. 

Što uključuje ? 

1. Sadnice Hibrid 9501 ili SHAN TONG iz vlastitog uzgoja
2.STROJNA POSTAVA ZAŠTITNE FOLIJE
3.STROJNO BUSENJE RUPA ZA SADNICE
4.HUMUS I SADNJA
5.PRVO ZALIJEVANJE I GNOJIDBA
6. KOMPLETNO SAVJETOVANJE (od uzgoja, otkupa, pravnih savjeta...)

Mogućnost dogovora cijene s obzirom na broj sadnica ili površinu čestice.

Krenite već danas u malo investiciju, a koja obećava velike prihode u budućnosti.
Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati na info@sadnicepaulovnije.com ili na 092/205-30-42.


Navodnjavanje kap na kap (mogućnost nabave opreme, te procjena troškova)U suradnji s najboljim tvrtkama iz Hrvatske, nudimo Vam prije svega mogućnost procjene troškova izgradnje sustava navodnjavanja po principu kap na kap.
Paulovnije je drvo kojem je u samom začetku, prilikom sadnje, te nekoliko prvih godina potrebna optimalna vlažnost. Isto tako, pretjerana vlaga može štetiti korijenu paulovnije.

Stoga, ukoliko želite da Vaš plantažni uzgoj bude savršen, tada je potreban i odličan sustav za navodnjavanje. 
Iz ponude možemo izdvojiti i ostali potreban materijal kod sadnje paulovnije, npr. crne malč folije, razčiita crijeva i cijevi, spojnice, koljena, pumpe...)

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati na info@sadnicepaulovnije.com ili na 092/205-30-42.